24 Mart 2015 Salı

BOLU KARTALKAYA



             Bolu ilimize bağlı olan  Kartalkaya  , Türkiye'nin  en gözde kayak merkezlerinden biri. Kartalkaya  kayak ve snowboard yapmak için çok uygun koşullara sahip , hatta kayak yapmaya yeni başlayacaklar için de çok iyi bir eğitim pisti. Kayak okullarında bulunan özel öğretmenlerden  özel ders alabilirsiniz .


 

   


                 Kartalkaya'da pistler oldukça geniş ve çok güzeldir. Yeni başlayanlar için Baby Lift vardır. Dorukkaya Kartal Otel'in  kayak odalarından kiraladığınız kayaklarınızı giyip hemen otelin içinden piste çıkabildiğiniz için bu yönden oldukça rahattır . Özellikle çocuklu aileler için daha rahat diyebilirim.










       Kartalkaya İstanbul 'a 3 saat , Ankara'ya 2 saat uzaklıkta olduğu için bu bölgelerden ulaşım oldukça rahattır. Kartalkaya'da  Aralık ayının başlarından Mart ayının sonlarına kadar kayak yapılabiliyor. Burada kar 3 metreye kadar görülmüştür. Oteller bölgesinde 5 adet otel vardır ; Grand Kartal Otel ve  Dorukkaya Kartal Otel gibi ve bu  otellerin kendilerine ait pistleri vardır .





Grand Kartal Otel





Dorukkaya Kartal Otel


               Biz Dorukkaya Kartal Otel 'de konakladık .Kayaklarınızı  otelin içinden istediğiniz gün kadar kiralayabilirsiniz. Özel ders almak isterseniz kayak okulunda randevu alarak öğretmen ayarlayabilirsiniz. Özel dersin  50 dakikası  200tl ve kredi kartı geçmiyor.  

                    




Zirve Pisti















            Kartalkaya  yolunda  muhteşem bazı görüntüler ;    






















              Ve eve dönüş yolundayız . Mis gibi bu  temiz havayı içimize çekerek  ve bu güzelim manzarayı arkamızda bırakarak tekrar görüşmek üzere yolumuza devam ediyoruz.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder